De schoonheid van massief hout, met het gemak van modern laminaat. Dit is tegenwoordig de benadering van een goede laminaatvloer. De uitstraling van een laminaatvloer benadert steeds meer die van een echt houten parketvloer. Naast een sfeervolle, warme uitstraling zijn laminaatvloeren gewild vanwege hun duurzaamheid, hygiënische aspecten en het lage onderhoud. De laminaatvloeren zijn zo veelzijdig, dat ze in vrijwel elk vertrek kunnen worden toegepast. Of je nu kiest voor een modern, nostalgisch of klassiek interieur. De brede decoren, de keuze uit wel of geen vellingkant, de verschillende diktes en slijtagewaarden bieden u volop mogelijkheden om die vloer te kiezen die het best bij u past.

laminaatvloer

Voor hun ruime assortiment verwijzen wij u naar de website van Balterio. www.balterio.nl

De collectie van Tree Floor & Design is in kleine stalen aanwezig.

Tevens de collectie megaliving en de megaliving XXL, voor de vele decors kunt u kijken op de website: Megaliving collectie en megaliving XXL.

Mocht u interesse hebben in een vrijblijvende offerte voor uw keus van laminaat, kunt u ons hiervoor bellen met telefoonnummer: 033- 475 57 01 en/of email sturen.