Het overkomt ons allemaal wel eens dat de parketvloer schade oploopt. Soms is de schade dusdanig, dat alleen schuren en een nieuwe beschermlaag niet voldoende is. Een veel voorkomende oorzaak van schade aan een parketvloer is waterschade, bijvoorbeeld door het lekken van een afvoer of van de afwasmachine, soms zelfs door een niet goed aangesloten radiator.

Als gevolg van deze of andere schade is uw vloer bol gaan staan of vertoont dusdanige vochtplekken dat de schade alleen maar kan worden hersteld door een deel van uw

reparatie parketvloer

parketvloer te verwijderen en te vervangen door nieuw hout, van hetzelfde soort en maat. Meestal is het dan tevens noodzakelijk om het nieuw gelegde gedeelte en de bestaande vloer te schuren en af te werken. Soms kan ook worden volstaan met het schuren en afwerken van het gerepareerde gedeelte. Door onze jarenlange ervaring van het leggen en herstellen van parketvloeren is na oplevering van uw vloer niet meer te zien waar de reparatie heeft plaatsgevonden.

Aanheling

U kent het vast wel, u hebt enige jaren geleden een parketvloer aangeschaft en deze is nog mooi en voldoet aan uw wensen, maar uw woonwensen zijn intussen veranderd en u heeft een uitbouw cq. aanbouw aan uw woning uit laten voeren.

Het mooiste dat is dat de bestaande parketvloer doorloopt naar het nieuwe gedeelte, zonder dat zichtbaar is waar het nieuwe gedeelte ligt. Mocht u niet weten wat voor soort parketvloer u hebt, dan kunnen wij zien wat voor type parket het is en met hetzelfde parket zorgen dat u een naadloze overgang krijgt naar het nieuw gebouwde gedeelte.

Daarna is het verstandig om de hele vloer te schuren en opnieuw af te werken met een beschermingslaag.

Voor een vrijblijvende offerte kun u een email versturen. Als u wilt, komen wij eerst bij u thuis de vloer bekijken en te bespreken welke mogelijkheden bij uw wensen passen.